Over ons

Broodbakkerij van der Heijden bestaat al meer dan zeventig jaar en is begonnen aan de Bos en Lommerweg, waar we nog steeds gevestigd zijn. Onze bakkerij is een echt traditioneel familiebedrijf en wordt nu gerund door de derde generatie Van der Heijdens. Ook hebben wij sinds 1980 een tweede winkel in de Comeniusstraat.

Passie

Wij hebben echt liefde voor het vak en dit uit zich in de manier waarop wij werken. Ten eerste bakken wij alles zelf, zodat wij u het verste brood kunnen aanbieden. Tijdens het bakproces werken wij de hele nacht door om een zo uitgebreid assortiment voor u te kunnen samenstellen.

Ten tweede zorgen wij ervoor dat wij alleen verse grondstoffen gebruiken. Niet alleen zijn deze kwaliteitsingrediënten beter voor uw gezondheid, ook de smaak is beter dan supermarktbrood.

Certificaten

Dat wij ons bezighouden met kwaliteit is ook te zien aan het feit dat wij een certificaat van het Nederlands Bakkerij Centrum, het kennis- en adviescentrum voor bakkers, toegereikt hebben gekregen. Om dit certificaat te krijgen, moet de bakkerij aan zeer strenge hygiëneregels hebben voldaan.